Меню
Кошница
Обработката и изпращането на поръчките може да отнеме до 3 работни дни!

Блог RSS Feed

01 / 02 Историята на Irritec
0 4757
През 1974 г. Rosario Giuffrè заедно с брат си Cono и сина си Carmelo, основават Irritec. По това време основната дейност на компанията е производството на PVC щори. Базирана в Capo D’Orlando, област Messina, компанията е имала само 18 служители.През следващите години Irritec започва да се разраства, а 25-годишният Carmelo Giuffrè успява да внедри и..
12 / 03 Напояване с поливни макари. Принцип на работа. Характеристики
0 15746
Защо да използваме поливни макари? Дъждуването се характеризира с това, че напоителната вода се разпръсква във въздуха под напор с помощта на специални апарати и пада върху растенията и почвата във вид на изкуствен дъжд. Основните предимства са точното дозиране на поливната норма, относително високата равномерност на поливката и възможност за автом..
12 / 03 История на капковото напояване
0 9947
Основната концепция на капковото напояване, а именно- малко количество вода да бъде доставено на правилното място, е намирала приложение от древни времена. Още преди векове фермерите са открили ефективен метод за напояване в пустинните области с минимално количество вода. Те използвали глинени делви, които заравяли в близост до корените на растения..
12 / 03 Основни възли на системите за капково напояване
0 10623
Основните възли на системите за капково напояване са водоизточник, водовземен възел (зависи от водоизточника), тороподаващ възел, филтърно стопанство, управление (контролери, вентили др.), тръбопроводи (главен и разпределителни), поливни крила (капков маркуч), фитинги и спирателна арматура. За водоизточник на напоителните системи се използват язови..
12 / 03 Капково напояване – същност и предимства
0 6570
Капковото напояване е метод, при който водата постепенно се подава в почвата, директно или в близост до корените на растенията посредством система от тръби, филтри, клапани (кранове), фитинги, капкоотделители (капкуватели, капкообразуватели) или капков маркуч. Този метод се счита за един от най-ефективните начини за напояване , като това е в резулт..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)