Меню
Кошница
Обработката и изпращането на поръчките може да отнеме до 3 работни дни!

Мъглообразуватели NaanDanJain

Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 197208
Мъглообразувател Super Fogger NaanDanJain с вграден антидренажен клапан Оптимално и икономично решение за мъглуване, охлаждане, овлажняване и пръскане с пестициди в оранжерии. В цената не е включена стойка за окачване "fast-n-fast"! Основни характеристики Работно налягане 4 ..
5.08 лв с ДДС Без данък:5.08 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 192803
Мъглообразувател Fogger NaanDanJain синя дюза, 7 l/hЧетворник и устройство против капене не са включени в цената!Вижте свързаните продукти! Технически данни и характеристика Намалява температурата и увеличава влажността в оранжериите Осигурява отлични условия за о..
1.66 лв с ДДС Без данък:1.66 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 891014
Четворник за мъглообразувател Fogger NaanDanJain   В цената не са включени мъглообразувател, стойка за окачване и устройство против капане! Вижте свързаните продукти...
1.31 лв с ДДС Без данък:1.31 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 199802
Мъглообразувател NaanDanJain Green Мist зелена дюза 30 l/hУстройство против капане и стойка за окачване не са включени в цената!Вижте свързаните продукти!Мъглообразувател с двойно предназначение - за мъглуване и напояване над посадъчни масиРавномерно покритие.Идеален размер на капката..
1.68 лв с ДДС Без данък:1.68 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 790323
Устройство против капене NaanDanJain Super LPD 4/7(оребрен) синьо високо налягане.В цената не са включени разпръсквачи, мъглообразуватели и др.Вижте свързаните продукти! Предназначението на Super LPD е да спре изтичането на водата когато налягането в системата падне под оп..
2.75 лв с ДДС Без данък:2.75 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 797124
Стойка за окачване на микроразпръсквачи и мъглообразуватели "fast-n-fast" NaanDanJain със стабилизираща тежест 30 cm В цената на стойката за окачване НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ микроразпръсквачи, мъглообразуватели и др. Възможност за ДИРЕКТНО присъединяване към стойката за окачване имат след..
2.54 лв с ДДС Без данък:2.54 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 790328
Устройство против капене NaanDanJain Super LPD 4/7(оребрен) черно ниско налягане.В цената не са включени разпръсквачи, мъглообразуватели и др!Вижте свързаните продукти. Предназначението на Super LPD е да спре изтичането на водата когато налягането в системата падне под определена ст..
2.75 лв с ДДС Без данък:2.75 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 790322
Устройство против капене NaanDanJain Super LPD 4/7(оребрен) зелено средно налягане.В цената не са включени разпръсквачи, мъглообразуватели и др.Вижте свързаните продукти. Предназначението на Super LPD е да спре изтичането на водата когато налягането в системата падне под о..
2.75 лв с ДДС Без данък:2.75 лв с ДДС
Производител: NaanDanJain Irrigation Ltd. Модел: 897010
Пеперудка 4/7 Naan Dan Jain (оребрен) черна. В цената не са включени микроразпръсквачи или стойки за окачване "fast-n-fast"!   Приложение: За директна връзка между Naan Dan Jain микроразпръсквачите и захранващата ги полиетиленова тр..
0.48 лв с ДДС Без данък:0.48 лв с ДДС
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)