Меню
Кошница
Обработката и изпращането на поръчките може да отнеме до 3 работни дни!

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта www.bielagro.com

Предмет

1. Тези общи условия уреждат правилата за използването на този електронен магазин - www.bielagro.com, включително и сключването на договори за покупко-продажба чрез него.

Данни за Продавача

2. „Би Ел Агро“ АД е дружество със седалище и адрес на управление в България, гр. София 1700, бул. „Симеоновско шосе“ № 36Б, ЕИК:831563517 и индентификационен номер по ДДС в България: BG831563517.

3. „Би Ел Агро“ АД е администратор на сайта и електронния магазин www.bielagro.com, наричано по-долу за краткост  Администратор.

4.Контакти с Администратора:

4.1. Търговската база: гр. Пловдив, с. Труд, ул. Карловско шосе № 85, телефон 00359 32 511 680, e-mail адрес: office [at] bielagro.com (премахнете скобите и заменете „at”с „@”).

4.2. За допълнителни въпроси можете да се свържете централният офис на Администратора на адрес гр. София 1700, бул. „Симеоновско шосе“ № 36 Б, на телефон 00359 2 952 37 05.

Общи положения

5. Общите условия на Администратора са задължителни за всички потребители на сайта www.bielagro.com.

6. Всяко използване на www.bielagro.com означава, че Вие сте се запознали внимателно с общите условия за използването му и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

7. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от Администратора по всяко време чрез актуализирането им в сайта. Тези промени влизат в сила незабавно, след тяхното публикуване и са задължителни за всички потребители/ клиенти.

8. Администраторът поддържа точността на информацията, представена в www.bielagro.com, като уточнява:

8.1. Изображенията на продуктите имат информативен и насочващ характер.

8.2. Характеристиките или цените на продуктите, могат да бъдат променяни по всяко време .

8.3. Поради ограниченото пространство, описанията на продуктите могат да бъдат понякога непълни, съдържащи само основна и важна информация за продуктите.

8.4. Всички артикули, включително тези в промоция/ намаление се продават  до изчерпване на наличните количествата дори това да не е изрично отбелязано в www.bielagro.com.

8.5.  www.bielagro.com може да съдържа линкове към други сайтове, като Администраторът не носи отговорност за политиката на поверителност на уебсайтове, които не администрира, както и за друга информация, съдържаща се в тях.

Изискване за регистрация на клиент

9. Всяко физическо или юридическо лице, което желае да направи покупка през електронния магазин www.bielagro.com, трябва да попълни и потвърди верността на данните във формата за регистрация, като по този начин създава свой клиентски профил. Чрез създаването на клиентски профил регистрираното лице:

9.1. Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин www.bielagro.com.

9.2. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазин www.bielagro.com.

9.3. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от магазин www.bielagro.com, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.

10. Покупки в магазина могат да бъдат извършвани и от нерегистрирани лица, които преди финализирането на поръчката трябва да попълнят и потвърдят актуални данни за контакт и адрес за доставка.

Условия за поръчки

11. Когато потребителят/ клиентът направи поръчка за закупуване на продукт от магазин www.bielagro.com, Администраторът изпраща автоматично генерирано съобщение на e-mail, съдържащо  детайлите на поръчката.

12. Поръчка направена през електронния магазин www.bielagro.com се счита за ЗАПИТВАНЕ за закупуване на продукт, подлежащо на разглеждане и потвърждение за изпълнение от страна на Администратора. Потвърждение за изпълнение на поръчката ще получите след телефонно обаждане от служител на Администратора (Виж Процедура за пазаруване).

Процедура за пазаруване

13. При оформянето на поръчката от клиента се изисква:

13.1 Да посочи валидни адрес за доставка на стоките, e-mailи телефон за контакт.

13.2 Да посочи метод на плащане и ако желае да остави допълнителни инструкции към Администратора. При желание от страна на Клиента да му бъде издадена фактура, същият  е длъжен да предостави цялата необходима информация,  съгласно  действащото законодателство.

13.3 Да активира изпълнението на поръчката чрез:

13.3.1 Маркира, че е съгласен с общите условия на www.bielagro.com и с общата дължима сума -  цената на сделката плюс цената  на доставката.

13.3.2 Натискане на бутона "Финализирай поръчката".

14. След получаване на валидна поръчка, представител на Администратора ще се свърже с Клиента по телефон или e-mail за да го уведоми за:

14.1 Наличност на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други).

14.2 Цената стоките и цена за доставка на стоките до заявения от клиента адрес.

14.3 Срок за доставка на стоката.

15. След изпълнение на действията по т.14 в телефонен разговор (или по e-mail) Клиентът потвърждава цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки!

Наличности и цени на артикулите в www.bielagro.com

16. Цените на ВСИЧКИ стоки са в български лева (BGN) с включен ДДС. Обявената цена за всеки един продукт важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и НЕ включва разходите за доставка.

17. Цената на сделката/стойността на стоките/ и цената на доставката формират  Общата дължима сума, същата  изрично се потвърждава  от клиента след обаждане на служител на Администратора.

18. Голяма част от артикулите са налични, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува! При обработване на всяка поръчка, клиентът ще бъде информиран за НАЛИЧНОСТТА и СРОКОВЕТЕ за доставка на всеки  поръчан артикул, съобразено с условията на Процедура за пазаруване.

19. Плащането на Цената на сделкатасе осъществява чрез услугата „НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ” на куриерска фирма Еконт Експрес или „ПО БАНКОВ ПЪТ”.

19.1 При обработена и потвърдена поръчка,  заявена за плащане „ПО БАНКОВ ПЪТ” Клиентът получава проформа фактура на посочения от него  e-mail. Такава поръчка  неплатена в рамките на една седмица, считано от датата на издаване на проформа фактура  се приема за ОТКАЗАНА от клиента.

Доставка на продуктите

20. Администраторът доставя поръчаните стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес на адрес, посочен от Клиента или до офис на куриерската фирма.  Цената за доставка е в съответствие Тарифите за доставка на куриерска фирма Еконт Експрес.

Всички транспортни и застрахователни разходи за поръчаните стоки са изцяло за сметка на клиента.

Срок на доставка

21. Срокът за доставка на потвърдена поръчка е до 3 (три) работни дни. При възникване на форсмажорни обстоятелства  срокът за доставка може да се удължи, за което Клиентът ще бъде уведомен своевременно на посочения от негоe-mail илителефон за контакти.

21.1 Поръчки, направени през почивни дни (събота, неделя или празници) се обработват през първия работен ден след тези почивните дни.

21.2 Поръчки направени след 12:00 часа на текущия  работен ден се обработват на следващия работен ден.

Авторско право и Ограничение на отговорността

22. Администраторът, като собственик на wwww.bielagro.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права. Не се разрешава материали на този Сайт да бъдат копирани, разпространявани и раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

23.Администраторътне носи  отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е претърпени вреди и щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт.

Информация от потребителите и лични данни

24. Информацията, която споделяте при регистрацията и използването на www.bielagro.com, е запазена при нас и няма да бъде предоставяна на трети страни.  Администраторът не желае да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени до този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по свое желание можете да изпратите до  www.bielagro.com с цел покупка на стоки е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Гаранция и рекламации на стоки

25. Всички стоки, които се предлагат на www.bielagro.com са гарантирани за производствени дефекти.

Гаранционния срок за всички артикули предлагани от www.bielagro.com е 12 месеца, считано от датата на покупка.

Гаранцията се прекратява в следните случаи:

- Когато стоките не са използвани по предназначение или при неправилна експлоатация.

- Когато стоките са променяни или манипулирани.

Нашата гаранция се ограничава до замяната или ремонта на дефектните стоки, изключвайки напълно всяка друга отговорност, особено претенции за нанесени щети или пропуснати ползи.

26. Рекламацията се подава  писмено  на сайта на Администратора,  срещу документ, на който се основава претенцията или с  описание на установените дефекти. При направена рекламация, представител на магазин www.bielagro.com може да поиска снимка и връщане на повредената стока, като доказателство за основание на рекламацията.

Във всички случаи при връщане на стока,  предварително трябва да бъде уведомен представител на Администратора.

26.1 Приодобрена рекламация на стока клиентът може да претендира за:

26.1.1  Заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното по поръчката;

26.1.2  За безплатно извършване на ремонт.

Ако Администраторътприеме, че рекламацията е основателна тя ще бъде удовлетворена съгл. Чл.113 и 114 от ЗЗП.

26.2. Ако при получаване на стоката клиентът установи, че същата не съответства на неговите желания и грешката за това е негова/т.е. грешно заявена/, то тя може да бъде подменена,като всички съпътстващи РАЗХОДИ ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА ПО ПОДМЯНА СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

Отказ от стоката

27. Всички  потребители на www.bielagro.com имат право да се откажат от закупените стоки в срок до 14 дни, от тяхното получаване, в случай, че стоките не са използвани, не е нарушена  опаковката и са във вида, в който са получени. Администраторът се задължава да върне Цената на сделката, без цената на доставката, в 15 дневен срок, който започва да тече от реалното връщане на стоката.

28. В случай на отказ от страна на клиента да приеме стоката от куриера без основателна причина или не потърси пратката си, www.bielagro.com има право да отказва бъдещи поръчки на същия.

29. При получаване на стоката клиентът трябва да прегледа стоката и ако тя не отговаря на договорката да уведоми  представител на Администратора в срок от 3дни. Ако клиентът не направи това, стоката се смята за одобрена и отговаряща  на изискванията.

Правно регулиране

30.Приложимото право в отношенията между Администратора и потребителите в този интернет магазин е Българското законодателство.