Меню
Кошница
Обработката и изпращането на поръчките може да отнеме до 3 работни дни!

Маркучи за капково напояване

IRRITEC е компания с повече от 40 години опит в производството на продукти за капково напояване и микронапояване. Един от утвърдените и доверени партньори на фермерите от цял свят. Пазарувайки от bielagro.com, вие имате огромен избор от разнообразни части за поливни системи - маркуч за капково напояване, аксесоари за капков маркуч, фитинги, филтри както и всичко необходимо за изграждането на една ефективна и добре функционираща капкова система за напояване. Предлаганите части  и компоненти за поливни системи от Би Ел Агро са идеалното решение за озеленители, домашни градинари, земеделски производители и всички, които се интересуват от опазването на един от най-ценните ресурси на земята, водата!

Осигурете си нужното количество вода без много усилия

В разнообразието ни от продукти за поливни системи ще откриете класически дебелостенен капков маркуч, с цилиндричен или плосък капкообразувател, който е подходящ за многосезоноони земеделски култури, декоративна разстителност, оранжерии и разсадници.

Лентов маркуч за капково напояване на сезоннни култури и зеленчуци.

Той може да се използва за повърхностно напояване, под мулч или леко заровен. Този капков маркуч може да се използва в рамките на 2-3 сезона като този период може да бъде и по-дълъг.

Това зависи от дебелината на стената както и от правилната му експлоатация, като най-важното условие е да не се надвишава зададеното от производителя максимално работно налягане. Едно от основните предимства на лентовия капков маркуч е че първоначалните разходи за изгаждане на система за капково напояване са по-ниски.

Всички продукти в категорията маркучи за капково напояване ще осигурят нужното количество вода на обработваните от вас земеделски площи. Те ще се погрижат за правилното и равномерно снабдяване на културите с вода и хранителни вещества в правилните дози.

Разнообразие от видове маркучи за капково напояване

В категорията маркучи за капково напояване на онлайн магазин Bielagro.com са включени още:

  • лентов капков маркуч с непрекъснат лабиринт;
  • лентов маркуч за капково напояване с плосък капкообразувател;
  • класически дебелостенен капков маркуч с плосък капкообразувател;
  • класически дебелостенен капков маркуч с цилиндричен капкообразувател;
  • дебелостенен капков маркуч с цилиндричен капкообразуватели и компенсиране на налягането;
  • кафяв маркуч за капково напояване на цветни и декоративни градини.

От нас можете да закупите сглобени комплекти или отделни елементи като колчета за фиксиране на капков маркуч, кукички за окачване на полиетиленови тръби и капков маркуч върху телена конструкция, микроколчета за напояване на саксии и много други принадлежности и аксесоари за изграждането на система за капково напояване, включително и импулсни метални и пластмасови разпръсквачи за напояване.

При нужда от съдействие по време на избора на продукти, не се колебайте да се обърнете към специалистите на Би Ел Агро!