Меню
Кошница
Обработката и изпращането на поръчките може да отнеме до 3 работни дни!

За нас

Фирма Би Ел Агро АД е създадена през 1994 г. в гр. София с основна дейност продажба на машини и съоръжения. Дружеството е с регистриран и внесен капитал в размер на 1 000 000 лева.

През 2003 г. предприятието разширява дейността си, като започва да се занимава основно с продажба, изграждане и проектиране на напоителни системи в сферата на селското стопанство с приоритет капково напояване. Освен това Би Ел Агро АД предлага и богат асортимент от стоки за дъждуване и мъглуване, както и напояване за оранжерии. В стремежа си да бъде максимално полезна на своите клиенти, фирмата осъществява внос и продажба на почвообработващи машини за селското стопанство и прикачен инвентар за тях, както и помощни материали за селското стопанство, като полиетилени и др.

Само в рамките на последните 7 години Би Ел Агро АД успя да наложи името си на Българския пазар, като същевременно бележи значителен ръст в продажбите за същия период. През 2008 г. дружеството изгради търговска база, състояща се от централен складов и логистичен център с площ над 3000 кв. метра, намиращо се в с. Труд, област Пловдив, ул. „Карловско шосе” № 85.